bet365 bonuskode 2017

Hent 1.000 kroner i indbetalingsbonus hos bet365. Alle kunder kan se frem til gratis live streaming af sport.

Hent Min bet365 bonuskode!

bet365 Bonuskode

Hos bet365 får du alt i ét spilleselskab. Du kan opleve et stort spiludvalg, spille på live betting og se live streaming af sport med dine yndlingshold. Alle nye kunder kommer godt fra start med en 100% velkomstbonus på op til 1.000 kroner. Du får din flotte bonus med vores bet365 bonuskode.

bet365 bonuskode

Afslør Min bet365 bonuskode!

Sådan virker bonuskoden

Hvis du er på udkig efter en bonuskode til bet365, kan du med fordel anvende vores bet365 bonuskode. Bonuskoden giver ret til fordobling af din første indbetaling op til 1.000 kroner. Følger du vores trin herunder, kan du inden for få minutter modtage din bonus.

Tilmeld dig på følgende måde:

 • Aktivér din bet365 bonuskode på denne side og besøg bet365.dk.
 • Klik på “Opret konto”.
 • Oplys dine personlige oplysninger i oprettelsesformularen..
 • Du skal herefter vælge et brugernavn og en adgangskode til din konto, der er nemt huske, men som samtidigt er vanskelig at hacke. Det er også vigtigt, at du vælger et sikkerhedsspørgsmål, da det er en oplysning bet365 skal bruge, hvis du glemmer dine login-oplysninger til hjemmesiden.
 • Herefter skal du klikke på “Tilmeld”.
 • Brug derefter dit NemID for at logge på ved bet365.

For at komme i gang med dit spil skal du derefter foretage din første indbetaling. Når bonuskoden er aktiveret, kan du få din bet365 bonus.

Med penge på kontoen, kan du gå til sportsbetting-sektionen, hvor du hurtigt kan placere dine væddemål. Som kunde ved bet365 kan du spille på et utal af sportsgrene fra flere forskellige lande og ligaer. Det gode spiludvalget fortæller vi mere om længere nede i anmeldelsen.

Besøg bet365 her!

1.000 kroner i bet365 bonus

Før vi begynder at fortælle om de gode spiludbud hos bet365, skal vi lige i detaljer omkring deres bet365 bonus.

Som ny kunde får du en bet365 bonus på din første indbetaling på 100% op til 1.000 kroner. Der er dog en række vigtige detaljer ved den aktuelle velkomstbonus, og det er vigtigt, at du kender til den.

Når du har oprettet din spilkonto, sender bet365 dig en 10-cifret tilbudskode på din e-mail. Tilbudskoden slutter på NCDBD. For at udnytte bonussen skal du lave en kvalificerende indbetaling, derefter vælge “Min konto” fra menuen og “Tjenester” under din spilkonto. Herefter skal du gå til “Tilbud” og indtaste din bet365 tilbudskode.

Kravene til bet365 bonussen er derudover:

 • Du skal indbetale 100 kroner eller mere på din første indbetaling for at få din velkomstbonus.
 • Din kvalificerende indbetaling skal satses mindst én gang.
 • Du skal spille på væddemål til værdien af tre gange din bonus og indbetaling, før du kan foretage en udbetaling af din velkomstbonus.
 • Du skal spille på minimum odds 1,50 eller højere.
 • Du skal opfylde gennemspilskravene inden for 90 dage.

Ovenfor har vi listet de vigtigste regler og betingelser for 2017-udgaven af bet365 bonus. Vi anbefaler stadig, at du besøger den engelske bookmakers hjemmeside og læser alle regler og betingelserne for bonussen igennem.

Spiludvalg på sport

Ved bet365 finder du et kæmpe spiludbud. Sportsbetting kaldes for “Sport” hos bet365, og de dækker stort set alle sportsgrene fra ind- og udland. Derfor kan du placerer væddemål på alt lige fra fodbold, tennis, basketball, ishockey til futsal, skihop og boksning.

Under sektionen “Sport” finder du en brugervenlig oversigt over de forskellige sportsgrene, ligaer, turneringer og spiltyper. Det er nemt og ligetil at finde frem til den kamp, som du gerne vil spille på. Vil du for eksempel satse på A League i Australien, kan du hurtigt finde den ved at trykke på fodbold-menuen, Australien og derefter A League.

A League på bet365 Sport

Du kan også spille live betting døgnet rundt med funktionen “Liveodds”. På Live odds er det også muligt at streame kampe live helt gratis, og du kan se fodbold, tennis og mange andre sportsgrene.

Du finder også en bunke gavnlige værktøjer hos bet365, som inkluderer resultater og statistik. Under resultat-sektionen findes en brugbar livescore oversigt over alle igangværende kampe. Statistik-sektionen dækker ikke kun de største sportsgrene og begivenheder, men de dækker stort set alle sportsgrene og begivenheder. Med disse unikke funktioner kan du selv søge og sortere mellem forskellige oplysninger, og bruger du oplysningerne vel, kan du forbedre dit spil.

Hvis du har draget fordel af din bonus med en bet365 bonuskode, skal du huske at gå efter odds på minimum 1,50. Du kan godt spille på lavere odds, men de tæller ikke med i omsætningen af din velkomstbonus.

Udvalg af fodbold odds

Fodbold udgør hovedparten af spillene ved bet365, og her er udbuddet bredt, hvilket giver et alsidigt spiludvalg. Du har her mulighed for at satse på næsten alle ligaer inden for fodbold, uanset om du er til tysk, engelsk, spansk, italiensk eller brasiliansk fodbold. Odds på dansk fodbold halter bestemt heller ikke ved bet365, hvor små som store kampe er repræsenteret. Du kan spille på dansk fodbold ned til de bedste divisioner.

Fodbold odds bet365

På de fleste fodboldkamp findes et hav af spilmuligheder, og ikke overraskende findes det største udbud på de førende fodboldligaer og største kampe. Her kan du spille på alt fra ciffertip, handicap, over/under, advarsler, målscorerspil, første hjørne og mange flere.

Udvalget af tennis odds

Det er nemt at finde forskellige typer tennis odds, som du ønsker at spille på hos bet365. Din velkomstbonus på 100% kan anvendes på alle typer tennis-væddemål, hvis du bare sørger for, oddset er over 1,50.

Tennis bonus hos bet365

WTA- og ATP-turneringerne i tennis er et område, hvor bet365 præsterer godt. Her får du et mere sporadisk udbud med hensyn til specialspillene. De fleste gange kan du dog også finde favorable spil på halvlegsspil, over/under mm. Udover gode odds og spændende kampe, er det naturligvis også muligt at streame live på bet365.dk.

Spiller du meget på tennis, kan du med fordel gøre brug af bet365’s bonus på tennis akkumulatorer. Her skal du spille på to og op til 12 kampe på samme kupon, så kan du få fra 5% op til 50% ekstra, hvis du vinder på din kupon. Du kan læse mere om tennis-tilbuddet hos bet365.

Odds på amerikanske sportsgrene

Hvis du er mere til amerikanske sportsgrene som basketball, ishockey og amerikansk fodbold, så står bet365 også her klar med fordelagtige odds. I basketball kan man ofte spille på specialspil såsom vindermarginspil, om kampen ender lige/ulige, på målscorere og selvfølgelig handicapspil.

Ekstra bonus på amerikansk sport hos bet365

På amerikansk fodbold og ishockey er udvalget af specialspil lidt mindre, da sporten ikke tillader ligeså mange specialspil som i basketball. Men det samlede udvalg af odds er meget godt.

Udvalg af e-Sport odds

Flere bookmakere har e-Sport som en del af deres spilsortiment, og det har bet365 naturligvis også. e-Sport er elektronisk sport, og det er en sportsgren, som kommer til at give fodbolden skarp konkurrence i fremtidens betting-udvalg. Den store interesse i den nye, elektroniske sportsgren betyder, at bet365 tilbyder rigtig gode odds på e-Sport.

E-sport odds hos bet365

bet365 har et godt udvalg af e-Sports-titler, og man finder spil på de største titler som Counter-Strike, League of Legends, Dota2 og StarCraft II. Flere gange har man også mulighed for at placere sit væddemål på titler såsom FIFA og HearthStone.

Odds udvalg på underholdning

Hos bet365 er der konkurrencedygtige odds på alle typer underholdningsprogrammer fra TV såsom Melodi Grand Prix, Vild Med Dans og X-Factor. Hos den engelske bookmaker kan du også spille på relevante begivenheder fra politikkens verden såsom Folketingsvalget i Danmark, det næste amerikanske præsidentvalg og andre store politiske begivenheder i verdenen.

Hvis der er noget, som hitter, kan du være sikker på, at du kan placere et væddemål hos bet365.

bet365 Live betting

Det er altid underholdende at se, om man taber eller vinder, når man spiller på bet365 sportsbetting. Den underholdning kan du øge med livebetting, hvor du kan placere spil, mens den pågældende kamp er i gang.

Du får adgang til deres livebetting-funktion ved at klikke på “Liveodds”-sektionen øverst på deres hjemmeside. Her kan du blandt andet spille på fodbold, ishockey, håndhold, basketball og amerikansk fodbold. Hvis du eksempelvis ser en kamp i Premier League, kan du lave et væddemål på, hvem der scorer det næste mål.

Live odds hos bet365

Hvis du gerne vil vide, hvornår den næste store kamp er online på live betting, kan du finde ud af det i den brugervenlige kalender. Her kan du se, hvad bet365 live odds tilbyder de næste syv dage. Du kan samtidig se, hvilke kampe der live streames på bet365.dk.

Når du live better ved bet365, finder du naturligvis mange forskellige typer af væddemål. Eksempelvis kan du spille på antal indkast og hjørnespark, frispark i kampen, korrekt score, asian handicap væddemål og meget andet.

Stream live sport ved bet365

Hvis en kamp eller begivenhed, du gerne vil spille på, ikke bliver sendt i fjernsynet, kan du muligvis se den via bet365’s live stream, der kaldes “Live billeder”. Sportsbegivenheder, som vises via “Live billeder”, er markeret med et lille videoikon, og dette ikon ændres til en lille gul se-knap, når kampen bliver tilgængelig på bet365.dk.

Live billeder hos bet365

Live streaming er en online tv-tjeneste, hvor det er muligt at se sportsbegivenheder fra din computer, tablet eller mobil på bet365’s hjemmeside. Her vises der live sport syv dage i ugen hele døgnet rundt.

Ved bet365 kan du se sport fra ind- og udland live via deres live stream funktion, hvor især tennis er populært. Deres live streaming er gratis at benytte for alle kunder, hvis du i forvejen har en konto med penge på eller har foretaget et væddemål inden for de seneste 24 timer.

Spil på bet365 mobil

Ved bet365 tilbyder de naturligvis også odds på mobil og tablet. Du kan her spille direkte fra din mobile browser ved blot at trykke dig frem til bet365’s mobile hjemmeside.

Har du en iOS enhed (Iphone eller Ipad), kan du vælge at hente deres bet365 app’en i App Store. Hvis du har en Android enhed (smartphone eller tablet) eller Windows enhed, kan du hente en app fra deres hjemmeside. Hvis du ønsker at benytte deres bet365 mobil app, kræver det, at du allerede har oprettet din spilkonto via en computer, for først herefter kan du spille via din mobil eller tablet.

SoftwareHent App til Mobil
iOS (iPhone & iPad) App Store
Android (smartphone & tablet)Hos bet365.dk
Windows (smartphone & tablet)Hos bet365.dk

Vælger du at downloade en af deres apps, kan holde dig opdateret med de seneste sportsbegivenheder, tilbud og kampagner hos bet365. Sådanne notifikationerne kan du få tilsendt direkte til din mobilenhed uanset, om du har en iOS enhed, Android enhed eller Windows enhed.

Hvis du gerne vil live streame sportsbegivenheder, kan du gøre dette på din iPhone-, iPad- eller Androidenhed. For at opnå den bedste billedkvalitet skal du naturligvis have en velfungerende WiFi-forbindelse. Hvis du er på farten eller eksempelvis ser en live fodboldkamp, har du samtidig mulighed for at live bette på denne fra din mobil eller tablet.

Live billede på bet365 mobil

Prøv online casino og poker

Hvis du opretter en spilkonto til bet365, har du mulighed for at spille på casino og poker fra din computer, mobil og tablet. De to sektioner findes øverst i menuen på bet365 hjemmesiden, når du er logget ind på din spilkonto.

bet365 caisnoet delt i to sektioner: Vegas og Casino. Forskellen mellem sektionerne er, at bet365 Vegas byder på spillemaskiner fra Net Entertainment, mens bet365 Casino har spillemaskiner fra Playtech. Du kan finde spændende spilleautomater i begge sektioner, men hvis du gerne vil jage de helt store gevinster, skal du et smut forbi casino-sektionen, hvor mange automater har høje jackpots.

bet365 Casino og poker

Hos bet365 Casino finder du også et live casino med både live roulette, live blackjack og live baccarat. I begge sektioner kan du også spille på klassiske bordspil såsom roulette og blackjack.

Ved bet365 Poker kan du spille med i et af verdens allerstørste pokernetværk. Du kan spille på et stort udbud af forskellige pokerspil på nettet ved bet365 såsom Texas Hold’em, Stud, Omaha og mange andre poker varianter.

Indbetaling og udbetaling hos bet365

Ved bet365 kan du indbetale penge med en lang række kreditkort. Du kan også anvende bankoverførsel eller en af de populære eWallets som Neteller, Skrill og Paypal.

Behandlingstiden for en indbetaling ved bet365 er relativ kort. Hvis du derimod laver en udbetaling til et kreditkort, skal du forvente en behandlingstid på 2-5 hverdage. Foretager du derimod en udbetaling via eWallet, tager det derimod omkring 24 timer, før pengene ligger på din bankkonto.

Som kunde ved bet365 skal du ikke betale gebyr, når du foretager en indbetaling. Så snart du gerne vil udbetale dine gevinster til din bankkonto, skal du være opmærksom på, at det kun er via bankoverførsel, du bliver pålagt et gebyr.

Samlet bet365 anmeldelse

Udover en fordelagtige bet365 bonuskode, som giver dig en flot velkomstbonus, får du gode odds hos bet365. Du kan tilmed spille casino og poker, hvis odds hos bet365 begynder at kede dig.

bet365 er en seriøs og professionel bookmaker på det danske marked, der særligt giver gode odds på fodbold. Samtidig er den engelske bookmaker dækket ind på et hav af andre sportsgrene og sportsbegivenheder. Du finder også mange gode spilfunktioner samt mange tips til, hvordan du oddser på den bedst mulige måde.

Som kunde ved bet365 kan du også bruge deres live betting og live streaming, hvis du ønsker en mere autentisk spiloplevelse. Alt dette kan naturligvis prøves på både din computer, mobil og tablet. Hvis du ofte spiller på din mobil eller tablet, anbefaler vi, at du downloader deres bet365 mobil app.

Alle nye spillere bydes velkommen med 100% i bet365 bonus op til 1.000 kroner med vores bet365 bonuskode. For at få denne velkomstbonus skal du blot aktivere bonuskoden her på siden.

Besøg bet365 her!

Hvad er godt at vide om bet365?

Bag om bet365 Danmark

bet365 er én af de største online bookmakere i verden. Siden 2000 har de udbudt online spil til millioner af brugere, og deres udvikling har medført, at de også tilbyder poker og casino i dag.

I 2005 så bet365 potentialet i Danmark, og de oversatte deres hjemmeside til dansk. I dag leverer de en service til kunder i næsten 200 lande, og de har over 3.000 medarbejdere ansat, hvor hovedparten arbejder fra deres hovedkontor.

Hovedkontoret for det store selskab er beliggende i Stoke-on-Trent i England. På trods af et britisk kontor, så har bet365 licens ved Spillemyndigheden i Danmark. Licensen har de haft siden 2012.

Kontakt bet365

Du kan tage kontakt til bet365’s kompetente supportmedarbejdere 24 timer i døgnet, alle dage i ugen. Som en ekstra fordel er du for det meste sikret rådgivning på dansk, men om natten kan supporten være på engelsk.

Du kan komme i kontakt med bet365 kundeservice på:

 • Telefon: +800 12 365 365 (gratis nummer)
 • Teleton: +441782 684 651 (normal takst ved opkald)
 • E-mail: support-dan@customerservices365.com
 • Live chat

Adresse til bet365 er: Customer Services, bet365 House, Media Way, Stoke-on-Trent, Staffordshire, ST1 5SZ, United Kingdom

Du kan også tjekke deres omfattende FAQ (oftest stillede spørgsmål). Her kan du finde svar på de spørgsmål, som kunder oftest stiller til supporten. Her er der både svar på spørgsmål omkring væddemål, poker, casino, bet365 bonus og meget mere.

bet365 eller Unibet?

Udover en fordelagtig velkomstbonus får du en mange gode muligheder og spiloplevelser hos bet365. Søger du gode og konkurrencedygtige odds, live betting, live streaming, en god kundeservice samt muligheden for at spille casino og poker, så er et valg af bet365 fornuftigt.

De fordele, der er listet herover, er grunden til, at bet365 er blandt de bedste bookmakere i Danmark. En bookmaker, der dog er på samme niveau som bet365, er Unibet. Her får danske spillere også et hav af fordele. Dem kan du læse om i vores Unibet anmeldelse.

Om du vælger bet365 eller Unibet, er en smagssag. Nogle foretrækker det professionelle udseende hos bet365, mens andre bedre kan lide det enkle, nordiske design og brugervenligheden hos Unibet.

Tjek bet365 ud her!