Danskespil bonuskode 2017

Hent 500 kroner i indbetalingsbonus ved Danskespil. Her kan du spille alt lige fra odds og casino til skrabespil og Lotto.

Gå til forsiden!

Da vi ikke i øjeblikket har nogen aftale med Danske Spil, fordi de er i gang med at lukke deres partnerprogram, vil vi anbefale at du i stedet tager et kig på vores oversigt på forsiden

Bonuskode til Danskespil

Danske Spil er den bookmaker med dansk licens, der giver nogle af de absolut bedste odds. Har du mod på at oprette en konto hos en moderne bookmaker, skal du besøge danskespil. Som ny kunde bliver du budt velkommen med 500 kroner i bonus til Oddset med vores Danskespil bonuskode!

Danskespil Bonuskode 2017

Gå til forsiden!

Sådan anvender du din Danskespil bonuskode

Som ny spiller ved Danske Spil modtager du en velkomstbonus på 500 kroner på din første indbetaling. Det, du skal gøre for at komme godt i gang, er at følge vores trin nedenfor, samt aktivere vores Danskespil bonuskode.

Du får din Danskespil bonus på 500 kroner sådan her:

 • Aktivér din Danskespil bonuskode på denne side og besøg Danske Spil.
 • Klik på “Opret konto” i øverste, højre hjørne.
 • Du skal efterfølgende indtaste dine personlige oplysninger.
 • Herefter skal du indtaste dit ønskede brugernavn og din adgangskode.
 • Tryk på “Tilmeld”, og så er du oprettet som kunde.

Det sidste, du skal gøre, er at logge ind med dit NEM ID, hvorefter din konto hos Danskespil er verificeret. Herefter kan du foretage din første indbetaling og få 500 kroner i velkomstbonus.

Det et krav fra Spillemyndigheden i Danmark, at du ved Danske Spil logger på med NemID. Når du logger på med NemID, verificerer Danske Spil dine informationer på kontoen. På den måde sikrer de, at du kommer fra Danmark og er over 18 år. Ved hjælp af NemID får din spilkonto også samme sikkerhedsniveau som din bankkonto.

Gå til forsiden!

Hvad skal jeg bruge min Danskespil bonus til?

Du er berettiget til en bonus på 500 kroner på din første indbetaling ved Danske Spil. Den store Danskespil bonus skal anvendes på Oddset sektionen.

Når du har fået din velkomstbonus med vores bonuskode til Oddset, kan du begynde at se, hvilke spil og kampe du gerne at spille på. Det burde ikke tage lang tid, da der findes et væld af fornuftige odds.

Hvis du får en bonus med vores bonuskode til Oddset, skal du naturligvis altid være opmærksom på de medfølgende omsætningskrav. Disse krav kan du læse mere om herunder.

Ved Danske Spil skal du:

 • aktivere vores Danskespil bonuskode for at få din bonus.
 • minimum overføre 500 kroner på din første indbetaling, før du kan få 500 kroner i bonus.
 • omsætte for et beløb der svarer til 6 gange bonussens værdi.
 • spille på odds 1,50, før spil tæller med i omsætningen af din bonus.
 • gennemspille din Danske Spil bonus inden for 60 dage.

Danske Spil har en række særlige bonusbetingelser, som du skal være opmærksom på. Vi anbefaler, at du læser alle regler og vilkår igennem på deres hjemmeside, før du benytter dig af en DanskeSpil bonuskode.

Bredt spiludvalg på Oddset

Nu vender vi tilbage til dét, Danske Spil er mest kendt for: Oddset.

Danske Spil tilbyder en lang række sportsgrene, du kan oddse på. På alle sportsgrene finder du flere forskellige odds, og du kan naturligvis bruge den bonus, som du modtager med din Danskespil bonuskode.

Spiludvalg på Oddset

Hos den erfarne danske bookmaker er fodbold det mest populære spil, men du finder også et godt udvalg af spil på tennis, håndbold, amerikansk fodbold, basketball og meget mere. Dertil kan du også placere væddemål på e-Sport, der bliver mere og mere populært i Danmark.

Som den eneste bookmaker med dansk licens tilbyder de desuden spil på hestevæddeløb. Det gælder både dansk, svensk, norsk og fransk trav.

Som kunde ved Danske Spil får du stillet en række værktøjer til rådighed. Du har en unik mulighed for at få det bedste ud af dit spil med tips, resultater, et programblad og hjælp døgnet rundt.

Ved Danske Spil finder du en nyttig oversigt med statistikker på alle hold fra både ind- og udland, inklusiv statistik for: form, over/under, handicap, runde, spillerstatistik, tilskuere og kampe. Statistikkerne giver dig mulighed for at finde de odds, der er til din fordel.

Udvalget af fodbold odds

Hvis vi kigger på udvalget af kampe på hjemmesidens forskellige sportsgrene, er det fodbold, som fylder mest på hylden, og her bliver alle de populære ligaer dækket massivt. Du kan eksempelvis spille på kampe fra Danmark, England, Australien, Qatar, Frankrig, Tyrkiet, Jamaica og mange flere.

Fodbold odds hos Danske Spil

Spiller du primært på dansk og international fodbold med ligaer som Superligaen, Premier League, A-League og Bundesligaen som dine favoritter, er den danske bookmaker lige en spiludbyder for dig. Du kan få odds med helt op til 94 og 96 % i tilbagebetaling, hvilket er meget godt for en bookmaker, der tidligere havde monopol i Danmark.

Du kan selvfølgelig anvende din bonuskode til Oddset, når du placerer væddemål på fodbold!

Udvalget af tennis odds

Når legendariske spillere som Murray, Federer, Nadal, Djokovic og Williams stråler igennem på de største tennisbaner i verden, er det ikke svært at forstå, hvorfor tennis er så populært ved Danske Spil.

Tennis Odds hos Danske Spil

De tilbyder gode odds på både store og små tenniskampe på eliteplan, uanset om der tales om ATP eller WTA-turneringer. Disse kampe kan du også streame live på Danske Spil’s hjemmeside, og nogle gange kan du endda se de store Grand Slam-turneringer kvit og frit hos den danske bookmaker.

Odds på amerikanske sportsgrene

Danske Spil byder også på nordamerikanske sportsgrene som ishockey (NHL), basketball (NBA) og amerikansk fodbold (NFL). Alene i disse tre sportsgrene er der et bredt udvalg af spændende odds i Danske Spils sportskalender året rundt. Det er ikke kun de store begivenheder som Super Bowl, du som dansker kan spille på.

NFL hos Oddset

Hvis du er vild med de nordamerikanske sportsgrene, men du eksempelvis mangler information om forskellige basketballhold i NBA, har du naturligvis mulighed for at finde den information inde på Danske Spils statistik-funktion.

Udvalget af e-Sport odds

Danske Spil byder på gode e-Sport odds. At spille på eSport er stort set identisk med, hvordan man spiller på traditionelle sportsgrene. Ligesom traditionel betting er målet ved e-Sports at spille på resultatet af en kamp, turnering eller sæson.

E-Sports hos Danskespil

Hvor det adskiller sig fra den traditionelle betting er, at e-Sport er computerspil. Når du spiller på e-Sport kan du foretage væddemål på organiserede turneringer med populære og velkendte computerspil som LoL, WoW, WoT og CS:GO. Særligt League of Legends odds og Counter Strike GO odds er populære.

Odds på trav

Danske Spil er den eneste bookmaker i Danmark, som har tilladelse til at udbyde spil på hestevæddeløb på nettet. Det inkluderer dansk, norsk, svensk og fransk trav- samt galopløb, som du kan spille på ved Danske Spil gennem Dantoto.

Som kunde ved Danske Spil kan du spille på vinderen af et enkelt løb, top-tre i et enkelt løb, vinder og plads, raket og en lang række andre spilmuligheder. Hvis du ikke er så meget inde i hestevæddeløb, giver Dantoto dig brugbare tips fra deres eksperter til de forskellige hestevæddeløb.

Hvis du gerne vil spille på heste, men der er lidt for langt ud til den nærmeste ridebane, skal du derfor besøge Danskespil.dk. Herinde har du også muligheden for at se live streaming fra de større hestevæddeløb fra både ind- og udland.

Odds på begivenheder

Når der tales om odds ved Danske Spil, kommer vi ikke uden om odds på politik og TV-begivenheder. Dem kan du finder under kategorien “Underholdning”.

Spil på X-Factor hos Danske Spil

Du kan spille på danske og udenlandske begivenheder som det danske Folketingsvalg og det amerikanske præsidentvalg. Når der er store prisuddelinger i musikken og filmens verden som eksempelvis Grammy Awards og Oscar-uddeling, kan du blandt andet spille på hvem, der vinder en bestemt kategori.

Du kan også spille på kendte TV-udsendelser som Dronningens traditionsrige Nytårstale og X-Factor.

Spilmuligheder på betting

På Oddset finder du talrige spilmuligheder. På de mest populære kampe fra de store ligaer og de store europæiske turneringer kan du typisk få et spiludvalg på op til 90 spil, mens du på de mindre populære kampe typisk finder et spiludvalg på mellem 10-20 spil.

På enhver fodboldkamp tilbydes alle de gængse spiltyper som 1X2, handicap og over/under, mens der på en almindelig NFL-kamp findes alt fra kampvinder til over/under.

Deres sport sektion på nettet byder udover Oddset også på alle de klassiske spil, du måske kender fra din lokale kiosk. Dette inkludere blandt andet Den Lange, Måljagt, Tips 13 og Tips 12.

Dermed har Danske Spil en hjemmeside, der er opbygget med et imponerende udvalg af spil til deres enkelte kampe. Dette er kun med til at gøre hele spiloplevelsen mere underholdende for den enkelte spiller.

Gå til forsiden!

Prøv live betting ved Danske Spil

Hos Danske Spil udgør live betting en stigende del af hjemmesidens omsætning på sportsspil. Hvis du har en særlig kamp i kikkerten, som du ønsker at følge og placere et væddemål på, mens den spilles, kan den muligvis findes i kategorien “LIVE”. Oftest kan du finde live odds på et stort spiludvalg inden for:

 • Fodbold
 • Tennis
 • Amerikansk fodbold
 • Ishockey
 • Basketball
 • Håndbold

Du kan spille live betting døgnet rundt ved Danske Spil, men antallet af kampe varierer efter den enkelte dag og tidspunktet på dagen, du spiller. Danske Spil har dertil opbygget en velfungerende oversigt, hvor du kan se kampkommentarer og odds på de igangværende kampe.

Live Betting Oddset

Når du live better, vil du tit finde den samme variation og det samme udvalg af spiltyper som på før-kamp odds. På de store fodboldkampe kan du for eksempel live bette på kampens udfald, over/under, hvem der scorer næste mål og hvem vinder første halvleg.

Danske Spil live stream

Hos Danske Spil tilbyder de også deres kunder en ekstra service og oplevelse på deres “LIVE” sektion. Her er det nemlig muligt at se live stream.

Med Danske Spil live stream kan du følge de store kampe fra de førende fodboldligaer, men også en masse tennis og nogle af de mindre sportsgrene.

Deres live stream er tilgængelig 24 timer i døgnet, og det koster dig ikke noget at benytte denne service. Alt, der kræves for at se gratis live stream, er, at du har en konto, samt at du har penge på din konto eller har et igangværende væddemål.

Danske Spil app – spil på din mobil og tablet

Er du vild med at spille Oddset, Poker, Casino, Lotto eller Quick på din mobil eller tablet? Hvis ja, så kan du lige nu få hele Danske Spils spilpakke lige ved hånden, så snart du logger på din konto fra mobil eller tablet.

Danske Spils hjemmeside er sat op til mobil-brug, og derfor kan alle med en smartphone spille online helt uden at skulle downloade deres app.

Hvis du har en iOS enhed (iPhone eller iPad) eller Android enhed (smartphone eller tablet) og gerne vil spille fra din mobil, kan du med fordel downloade Danske Spils app. Den danske bookmaker har faktisk tre forskellige apps, der hver har deres funktion og kan downloades gratis enten via App Store eller Google Play.

Med Danske Spil app’en har du alle hjemmesidens funktioner, samlet i én app. Oddset app’en er til sportsbetteren, der ønsker at have live betting, live streaming og hele spiludvalget fra ind- og udland lige ved hånden. Med casino app’en kan du spille på automater, roulette og blackjack via din mobil og tablet. Sidst, men ikke mindst, kan du med Danske Spil Poker app’en spille poker på din mobil.

De tre forskellige apps er både aktuelle, brugervenlige og ikke mindst underholdende.

Danske Spil Casino, Poker, Lotto, Quick og Bingo

Du læser antageligvis denne anmeldelse, fordi du vild med sportsbetting. Vi bliver dog nødt til at nævne, at Danske Spil også tilbyder Casino, Poker, Lotto, Quick og Bingo, som virkelig er et besøg værd.

På Danske Spil Casino kan du spille på klassisk casino spil som roulette og blackjack, og du har naturligvis også mulighed for at vinde store gevinster på deres spillemaskiner. Vil du øge spændingen, kan du tilmed sidde overfor en live dealer på deres live casino og spille live roulette, live blackjack og live baccarat.

Produkter ved Danskespil.dk

Hvis du søger mere spænding ved det grønne bord, skal du slå et smut forbi Danske Spil Poker. Danske Spil Poker er en del af det populære Bwin.Party netværk, og derfor dækker de hele verden. Alle de forskellige pokervarianter er naturligvis dækket, og du har hver uge mulighed for at deltage i store poker turneringer.

Er du træt i at stå i lange supermarkeds- og kioskkøer, kan du også købe dine lottokuponer online på Danske Spil Lotto. Her er der noget at komme efter, uanset om du er til Lotto, Onsdags Lotto, Eurojackpot eller Keno.

Quick Spil på Danskespil.dk

På Danske Spil Quick kan du finde alle dine yndlings skrabespil som Quick Mini, Bogstavjagt og 7-9-13. Hertil findes der skrabespil, som ikke altid er at finde i den lokale kiosk. Du kan eksempelvis spille på Skattejagten og vinde op til 30.000 kroner, eller på Millionjagten, hvor du kan skrabe dig en stor gevinst på én million kroner.

Er du mere til bingo, skal du besøge Danske Spil Bingo. Her kan du som minimum finde ét spændende spil, blandt de 12 spil, som udbydes hos Danske Spil Bingo.

Ind- og udbetalingsmuligheder

Når du skal indbetale til din konto, kan du anvende de mest almindelige betalingsmuligheder. Du kan foretage en indbetaling med følgende betalingsmidler:

 • Dankort
 • Visa Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Maestro
 • Diners Club

Til forskel fra tidligere kan du udbetale direkte til din bankkonto.

Når du vil foretage en udbetaling, skal du indtaste det beløb, du gerne vil have udbetalt og trykke på ”Overfør beløb”. Herefter fjernes det valgte beløb fra din konto, og du kan finde det på din bankkonto cirka 1-3 hverdage senere.

Værd at vide om Danskespil

Bag om selskabet Danske Spil

Danske Spil har tilbudt spil til danskerne siden 1949, men den gang var spilselskabet kendt under navnet Dansk Tipstjeneste.

Siden 2002 har de tilbudt spil på nettet i Danmark, men det var først i 2006, at de skiftede navn fra Dansk Tipstjeneste til Danske Spil A/S.

Danske Spil er et spilselskab, der er 80% statsejet, medens Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger og Danmarks Idrætsforbund hver ejer 10 procent. Da spilselskabet er ejet af staten, går en stor del af deres overskud fra lotterierne til gode formål som Kræftens Bekæmpelse og Dansk Røde Kors.

I 2012 mistede Danske Spil deres monopol på spillemarkedet i Danmark, hvilket betød, at andre spilselskaber også kunne tilbyde online spil til danske spillere på nettet.

 

Danske Spil Logo

Kontakt Danske Spils kundeservice

Danske Spil har en supportafdeling, de kalder for kundecenteret. Her får du mange forskellige muligheder for at rette henvendelse til Danske Spil.

Spilselskabet har ikke en live chat, men der findes en lang række telefonnumre, du kan ringe på, og e-mails du kan skrive dine spørgsmål til. Du kan endda skrive til en supportmedarbejder på deres Facebook-side. Supportmuligheden, du vælger, afhænger af hvilket produkt din henvendelse drejer sig om.

Supportmuligheder:

 • Telefon: 36 72 80 80 (generelle spørgsmål om deres spil)
 • Telefon: 36 37 17 77 (spørgsmål om Casino)
 • Telefon: 36 37 18 88 (spørgsmål om Poker)
 • Telefon: 36 37 19 99 (forbeholdt de spillere, der har spørgsmål til deres andre spil)
 • E-mail: kontakt@danskespil.dk
 • Facebook

Hovedkontor for Danske Spil A/Ser Korsdalsvej 135, 2605 Brøndby.

Du kan ringe til deres Kundecenter fra kl. 09.00-24.00 alle dage i ugen. Kontakter du Danske Spil via de sociale medier, kan du få svar mellem kl. 09.00 – 22.00 hver dag.

Når du kontakter Danske Spil via e-mail, skal du forvente en svartid på omkring to timer.

Danske Spil – hele Danmarks spilselskab

Danske Spil er et fremragende valg, hvis du gerne vil bruge din tid hos en online bookmaker, der er dækket ind på de fleste markeder og har konkurrencedygtige odds på forskellige spil. Derudover tilbyder de både live betting og live streaming i god kvalitet af de mest populære kampe.

Udover sportsbetting er Danskespil også dækket godt ind på Casino, Poker, Lotto, Quick og Bingo. Du kommer derfor ikke til at kede dig på Danske Spil, hvor der konstant er noget at spille på. Det er dermed et spilselskab, du bør overveje at have som del af din spilportefølje.

Ved Danske Spil bliver du tilbudt en god bonus på 500 kroner, hvis du sætter 500 kroner ind på dit første indskud. Dette tilbud får du med vores unikke Danskespil bonuskode.

Så snart din Danskespil bonuskode er aktiveret, kan du gå i gang med dit online spil med det samme på både din PC, mobil eller tablet helt ganske gratis.

Gå til forsiden!