Betfair Promokode

Start ud med en Betfair velkomstbonus med vores aktuelle Betfair promokode.

Indløs min Betfair promokode!

Kom godt i gang med en Betfair bonuskode

Du får dig en rigtig god start hos Betfair, hvis du benytter dig af vores Betfair bonuskode. Med denne i baghånden vil du nemlig være sikret en 100% indbetalingsbonus helt op til 1.000 kroner på dit første indskud (regler og vilkår gælder).

Indløs min Betfair promokode!

Kommercielt indhold / 18+ / Regler og vilkår gælder / Tilbuddet gælder nye kunder fra Danmark. Opret en Betfair-konto og tilmeld dig kampagnen. Du får en 100% bonus op til 1.000 kr. på din indbetaling på min. 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange på Sportsbook til min. odds 1.95. Bonussen er gyldig i 90 dage. StopSpillet.dk

Betfair bonuskode detaljer

Betfair velkomstbonus: 100% op til 1.000 kr.
Minimum indbetaling: 100 kr.
Minimum odds: 1.95
Omsætningskrav: 8 gange indenfor 90 dage
Kun for: Nye kunder over 18 år
Regler og vilkår gælder: Læs dem her!

Sådan bruges din Betfair promokode

Du kommer godt i gang hos Betfair ved at bruge vores promokode – og du aktiverer den helt simpelt ved at registrere dig som ny spiller via vores link. Ved at følge nedenstående trin for oprettelse af en spilkonto vil du være berettiget den flotte indbetalingsbonus.

Sådan tilmelder du dig:

 1. Gå til Betfair.dk – din bonuskode vil automatisk blive aktiveret
 2. Klik på den orange knap “Tilmeld dig nu”
 3. Udfylde felterne med dine personlige oplysninger
 4. Vælg, hvor meget du gennemsnitligt ønsker at spille for og tjek, at din Betfair bonuskode automatisk er registreret i bonuskodefeltet
 5. Klik nu på “Accepter og åbn konto”

Ved at følge ovenstående fem trin vil din spilkonto på et øjeblik være oprettet. Når dette er gjort vil du være klar til at foretage din første indbetaling. Her vil du blive bedt om at logge ind med NemID, hvilket både er en sikkerhed for din spilkonto og for Betfair som bookmaker.

betfair velkomstbonus

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Kommercielt indhold / 18+ / Regler og vilkår gælder / Tilbuddet gælder nye kunder fra Danmark. Opret en Betfair-konto og tilmeld dig kampagnen. Du får en 100% bonus op til 1.000 kr. på din indbetaling på min. 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange på Sportsbook til min. odds 1.95. Bonussen er gyldig i 90 dage. StopSpillet.dk

Det bliver samtidig din første indbetaling, der er med til at udløse din Betfair velkomstbonus. Alle indskud på minimum 100 kroner, vil automatisk blive fordoblet, hvis du har husket at benytte dig af den aktuelle Betfair promokode. Det er helt op til dig selv, hvor meget du i første omgang ønsker at indbetale, husk bare at dit indskud matches af Betfair helt op til 1.000 kroner (regler og vilkår gælder).

Indløs min Betfair promokode!

Læs også: Unibet har lanceret et nyt velkomsttilbud

Hvor gælder min bonuskode?

Din Betfair promokode udløser en 100% odds bonus, der både kan bruges på almindelige odds, men også på live betting. For Betfair Casino og Poker vil der være en separat bonus – den fortæller vi mere om længere nede i vores anmeldelse.

For din velkomstbonus gælder nogle særlige bonuskrav og -vilkår, som du skal være opmærksom på, for at du efterfølgende kan foretage en udbetaling af din bonus.

Hos Betfair skal man:

 • indbetale minimum 100 kroner for at udløse indbetalingsbonussen
 • gennemspille bonusbeløbet 8 gange
 • gennemspille det inden for 90 dage
 • og gennemspille det på minimum odds 1.95

Når ovenstående krav er opfyldt, vil du frit kunne foretage en udbetaling af din bonus. Vær altid opmærksom på at få læst samtlige bonusvilkår, inden du takker ja til en Betfair bonus.

En af de store spilgiganter

Betfair er en af de helt tunge drenge på bookmakermarkedet og konkurrerer med store spiludbydere som bet365 og Unibet – og de kan i den grad være med. Siden firmaets opstart helt tilbage i 1999 er det gået stødt fremad og i dag leverer de super fine odds til mere end 1,7 millioner spillere verden over!

En så stor kundetilslutning forpligter og Betfair har igennem årene skullet præstere topklasses betting, der har skullet tiltale både de eksisterende, loyale spillere, men også de nytilkomne bettere. Dette har de formået at gøre, hvilket er en af grundene til, at de i dag står så stærkt, som de gør.

Betfair odds

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Oddsudvalget hos Betfair er meget imponerende. Der vil dagligt være tusindvis af kampe, du kan spille på. Du kan både spille forud, live bette eller som det sidste nye opstille og sælge dine egne odds på aktuelle kampe under Betfair Spillebørs – dette kommer vi nærmere ind på om lidt.

Et imponerende udvalg af fodbold odds

En af de sektioner, hvor Betfair især gør et godt stykke arbejde, er inden for odds på fodbold – både internationale kampe og nationale. Vi har hver især vores favoritter og uanset, hvilket hold, du støtter, vil du altid kunne finde det blandt mængden af hundredvis af fodboldhold hos Betfair.

De 5 mest populære fodboldligaer hos Betfair er i øjeblikket:

 • UEFA Champions Legaue
 • UEFA Europa League
 • Den engelske Premier League
 • Den danske Superliga
 • Den italienske Serie A

Herhjemme er det klart den danske superliga, der er i fokus, og Betfair har på trods af deres britiske rødder, selvfølgelig sørget for, at du altid kan spille på de danske superligakampe, men også på mindre danske turneringer.

En rigtig fin detalje hos Betfair er, at du altid kan blive opdateret på de seneste sportsstatistikker og særligt inden for fodbold er statistikkerne super detaljerede. Når du vælger en pågældende kamp vil du samtidig kunne se en udførlig statistikgennemgang af de to holds tidligere præstationer. Hvis kampen allerede er i gang vil du samtidig også kunne følge med i kampens udvikling i animationen til venstre for din oddsoversigt, som vist på billedet nedenfor. Nedenstående kamp er fra den græske U20 superliga, hvilket også giver et meget godt indblik i, hvor bredt oddsudvalget hos Betfair spænder.

Et udpluk af de mange fodbold odds hos betfair

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Udvalget af odds på tennis

Efter fodbold er tennis klart den mest populære sportsgren at spille på hos Betfair- og vi forstå udmærket godt hvorfor. Tennis er i sig selv en medrivende og på mange måder aggressiv sport og med det store udvalg af odds har Betfair sørget for, at alle os, der er tennis-fans, ikke bliver skuffede.

Du kan spille på alle sæsonens både store og små kampe og både i vinter- og sommerhalvåret vil der være høje odds at komme efter. Herhjemme er der rigtig mange der følger vores egen Caroline Wozniacki tæt i turneringer som Wimbledon, men også i Australian Open, US Open, French Open – og hos Btefair er dette selvfølgelig muligt.

Når de helt store turneringer ruller sørger Betfair samtidig for, at tennisbetterne kæmper om lidt ekstra, da der ofte vil være aktuelle kampagner lanceret i forbindelse med turneringerne. Et eksempel på en kampagne kunne eksempelvis være et freebet på en udvalgt kamp, som hurtigt vil kunne gøre din betting endnu sjovere.

Andre store boldsspilsektioner

På mange måder fungerer Betfair som en super god og solid all-round bookmaker. Det vil sige, at jo, de har gjort et særligt godt stykke arbejde inden for fodboldodds, men samtidig vil du bare generelt opleve denne grundighed blandt hele oddsudvalget – inden for store såvel som små sportsgrene. Du finder et imponerende udvalg af odds på stort set samtlige boldsspil, både inden for basketball, håndbold og amerikansk fodbold. En stor del af os danskere er klinet til skærmen, når enten håndbolddrengene eller -pigerne har iført sig krigsmalingen, og dette har Betfair taget til sig. Derfor finder du også et rigtig fint oddsudvalg netop på dansk håndbold.

Ud over boldsspil vil der også være en lang række anderledes og underholdende begivenheder, du kan spille på. Hvis du elsker at følge med i Hollywoods VIP-liv, kan du eksempelvis lade dig underholde af odds på den kommende Oscaruddeling. Hvis du på den anden side altid har haft en lille spindoktor i maven, så kunne det måske være interessant at oddse på politik, international såvel som national.

Uanset, hvad du foretrækker af sportsgrene og sære væddemål, vil der være en meget stor sandsynlighed for, at du kan finde det hele hos Betfair. Herunder ser du et udvalg af kategorierne hos Betfair:

Oversigt over de mest populære sportsgrene hos betfair

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Betfair live betting

Som tidligere nævnt kan du ved siden af de almindelige odds også live bette hos Betfair. Det gør du ved at klikke på fanen “Livespil”, der fører dig videre til et overblik over dagens aktuelle kampe. De vil være kategoriseret efter sportsgrene og antallet af spil afhænger selvfølgelig af tid på dagen og hvorvidt en pågældende turnering er skudt i gang. På forsiden af Betfair kan du også altid få et overblik over, hvilke populære livespil, der er i gang netop nu og vurdere, hvorvidt der er nogen, der tiltaler dig.

Når en kamp er i gang, kan du spille på flere forskellige udfald af kampen – ikke kun slutresultat og målscorer. Kigger vi eksempelvis på live fodbold odds, vil du her ofte kunne vælge mellem over 30 forskellige spil, inklusiv markeder inden for over/under, begge scorer, tidsresultater og mange flere. Disse spil kan du også ofte tilgå inden kampen fløjtes i gang og afhænger derfor ikke af, om du ønsker at live bette eller ej.

Indløs min Betfair promokode!

Gratis live stream for alle Betfair spillere

Live betting er i sig selv spændende, men en rigtig fin detalje hos Betfair er, at du kan supplere dit livespil med live stream af kampen samtidig. På den måde har du mulighed for løbende at holde øje med kampens udvikling – samtidig med, at det selvfølgelig bare er super underholdende. Du kan benytte dig af Betfair live stream, hvis du har en spilkonto. Sørg derfor for at være logget ind i god tiden inden kampen fløjtes i gang, så du har mulighed for at følge med helt fra start.

betfair live betting

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Du har i et par år nu kunnet live streame sportsbegivenheder hos Betfair, men for nyligt gjorde de deres tilbud endnu mere attraktivt ved at finpudse deres opsætning og gøre endnu flere live videoer tilgængelige. I dag kan du live streame fodbold, baskeball, tennis og mange flere sportsgrene. Du kan altid gå til Betfair Video-sektionen for at se, hvad du har af muligheder for live stream, men du kan også tjekke om en pågældende kamp live streames under oddsoversigten. Hvis kampen har tilknyttet det lille play-ikon, vil du kunne følge med i kampen – uanset om du better på den eller ej.

Sælg dine egne odds på Betfair Spillebørs

Betfair har kastet sig ud i et banebrydende projekt, som endnu ikke er set hos andre bookmakere: en spillebørs, hvor du selv kan opstille og sælge dine egne odds på kampe! Uden for Danmarks grænser omtales den nye spillebørs som Moneyway. Hvis du er lidt af en haj inden for online betting og ofte rammer rigtigt med dine væddemål, vil der helt sikkert være penge at hente for dig hos Betfair Spillebørs.

Her kan du selv få lov til at agere som bookmaker: du udvælger en kamp, opstiller nogle odds, som du både mener, at du kan stå inde for, men som du samtidig også vil kunne tjene på, og til sidst sætter du dem til salg i spillebørsen. Her kan andre spillere så gå ind og vurdere, hvorvidt de vil bette med på dine odds eller ej – og derfra er det ellers bare om at følge udviklingen af den pågældende kamp. Det spændende bliver så her, hvorvidt det er spilleren eller huset, det vil sige dig, der slipper afsted med fortjenesten.

Få penge retur med ACCA Edge

Der er altid mange attraktive kampagner i spil hos Betfair. Nogen vil udløse et freebet til dig på din næste indbetaling, andre kan bestå af tårnhøje odds på en udvalgt kamp.

En kampagne, som for nyligt blev lanceret, og som forhåbentligt kommer til at være tilgængelig længe endnu, er det såkaldte ACCA Edge. Dette er en funktion, hvor du kan få din indsats tilbage på multispil. Helt konkret betyder det, at misser du en enkelt kamp ud af eksempelvis et triplespil, så dækker Betfair din indsats. Dette gør ofte, at spillere, der måske ville have holdt igen med et multispil, prøver at kaste sig ud i det, idet omkostningerne ikke er så høje.

Du kan altid tilføje ACCA Edge til både almindelige odds og til live odds, når du vælger kampen. Du skal bare være opmærksom på, at du ved at benytte dig af ACCA Edge samtidig accepterer en procentvis oddsreduktion. Herunder ser du et eksempel på et sammensat multispil:

Betfair Acca Edge

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Her er spillene sammensat på tværs af sportsgrene og markeder, hvilket sagtens kan lade sig gøre. Med en indsats på 50 kroner kan du her se resultatet af oddsreduktionen kontra den sikkerhed, du som spiller får ved at benytte dig af ACCA Edge – det er helt klart værd at overveje, hvis du elsker multispil.

Spil på din mobil og tablet

Det er altid muligt at bette hos Betfair, mens du er på farten. Det gør du med den nye Betfair app, som du kan downloade til både iPhones og Android enheder. Med app’en i baglommen kan du altid placere væddemål – også hvis du eksempelvis følger en kamp på stadion.

Spil på farten med den nye betfair mobil app

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Du kan hente den nye Betfair app til iPhones ved at søge på Betfair i din App store. Har du til gengæld et Android produkt skal du installere app’en via Betfairs egen side, da den endnu ikke er tilgængelig i Google play.

Ud over at du kan spille, mens du er ude af huset, er der også en anden fordel ved at besøge Betfair via din mobil eller tablet: du slipper for at skulle logge ind med NemID. Det er endnu ikke et krav fra den danske spillemyndigheds side, at du skal bruge NemID, når du spiller via mobilen – det vil kun bliver opkrævet, hvis du ønsker at foretage en udbetaling.

Sådan laver du en ind- og udbetaling

Og lad os så lige få helt styr på, hvordan du foretager en ind- og udbetaling hos Betfair. Du kan vælge mellem en lang række betalingsmuligheder. De fem mest populære blandt danske kunder er:

 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Skrill
 • Neteller

Du skal være opmærksom på, at Betfair kun vil fuldføre en udbetaling til samme kilde, som indbetalingen kom fra. Dette er en ren sikkerhedsforanstaltning og betyder, at overførte du penge fra dit VISA-kort til din spilkonto, vil dine gevinster blive udbetalt til samme VISA-konto.

Prøv også Betfair Casino og Betfair Poker

Vi ved udmærket godt, at det klart er betting, der trækker i dig, men vi bliver kort nødt til også lige at nævne Betfair Casino og Poker, der bare er en rigtig fin tilføjelse til Betfairs i forvejen varierede spiludvalg. Du skal vælge Betfair Casino, hvis du er på jagt efter den autentiske casinooplevelse, hvor spænding og underholdning er i højsædet. Hvor Betfair Casino tiltaler både nye og erfarne spillere, vil du hos Betfair Poker i højere grad opleve et højt spilniveau, der for nogle spillere kan virke udfordrende.

Indløs min Betfair promokode!

Hvad er godt at vide om betfair?

Bag om Betfair Danmark

Betfair er en erfaren bookmaker, der nu i mange år har leveret førsteklasses odds til det internationale marked. De kom til tilbage i 1999 og er dermed en af de ældste online bookmakere, men først for nyligt modtog de deres danske spillelicens.

I dag har Betfair mere end 1,7 millioner spillere verden over, der fordeler sig over bettere, casino- og pokerspillere. Særligt de seneste år er det gået stærkt for Betfair. I 2012 overtog den irske forretningsmand Breon Corcoran rollen som direktør for Betfair og på få år steg storbritanniens kundeklientel med intet mindre end 250%. Du kan læse meget mere om Betfairs udvikling på den engelske avis The Guardian.

Betfair er selvfølgelig reguleret af den danske spillemyndighed. Helt konkret betyder det, at du som bosat i Danmark kan være helt sikker på, at al spil hos Betfair vil være kontrolleret og fair. Derfor vil der ikke opstå nogle situationer, hvor du som spiller ikke behandles retfærdigt af Betfair. Det er samtidig den danske spillemyndighed, der har gjort det til et krav, at alle spillere skal benytte sig af NemID ved udbetalinger – dette er en sikkerhed, der i sidste ende i den grad kommer dig til gode.

Er du klar til at besøge Betfair?

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Kontakt Betfair support

Det er altid muligt at tage kontakt til Betfair, hvis du oplever problemer undervejs i dit spil eller bare har et generelt spørgsmål. Herunder får du et overblik over dine supportmuligheder:

Betfair Live chat
Du kan altid få kontakt til Betfair via deres Live chat, der har åbent 24/7. Hvis du vil have dansk support er dette dog kun muligt i tidsrummet 10.00-18.30

Telefon
Du kan ringe til den danske support i samme tidsrum som live chatten har åbent på telefon 32 71 46 61. Hvis ikke du har noget imod engelsk support, kan du 24/7 ringe til 0044 203 059 8888.

Mail
Du kan også til hver en tid skrive en mail til Betfair. Dette gør du på Danmark@betfair.com, hvor der ofte vil komme et svar inden for få timer.

FAQ
En sidste fin mulighed for support er Betfairs FAQ-liste, hvor du finder en udførlig oversigt over ofte stillede spørgsmål inden for alt lige fra oprettelse af konto til udbetaling.

Kontaktmuligheder hos Betfair

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Derfor skal du vælge Betfair

Betfair formår i den grad at konkurrere med store spiludbydere som bet365 og Unibet – men hvorfor skal du netop vælge Betfair frem for eksempelvis de to nævnte konkurrenter?

For det andet finder du et rigtig fint oddsudvalg hos Betfair – både inden for almindelige odds og live betting. Fodbold er klart bookmakerens styrke, men dermed ikke sagt, at du ikke finder en lang række interessante odds på en masse andre underholdende sportsgrene.

Sidst, men ikke mindst, er Betfair på mange måde banebrydende i deres mange tilbud til os spillere. Du kan både kaste dig ud i dit eget bookmakerprojekt på Betfair Spillebørs, sikre dine multispil med forsikringen ACCA Edge eller få forhøjede odds på udvalgte kampe – og det er virkelig noget, vi er glade for at se hos en bookmaker!

Indløs min Betfair promokode!

18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold