Derby25

Derby25 – ny dansk online bookmaker med fokus på hestevæddeløb

Da hestevæddeløbsmonopolet i 2018 blev brudt, var der mulighed for at bookmakere lovligt kunne tilbyde online betting på hestevæddeløb. Derby25 er en nye bookmaker, der har valgt at give sig i kast med sports betting, online betting og hestevæddeløb.

Hestevæddeløbsbookmakeren er, som allerede nævnt en dansk bookmaker, der giver dig mulighed for at oddse på hestevæddeløb samt at live streame en masse løb fra både Danmark, Sverige, Norge, Frankrig samt flere lande.

Så hvis du er hesteglad, er dette en nye bookmaker for dig, da du udelukkende kan finde online betting på hestevæddeløb. Der findes nemlig ingen andre former for sports betting på siden.
derby25 sports betting

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Derby25 har naturligvis også en dansk licens fra Spillemyndigheden, hvorfor du trygt og sikkert kan gå i gang med at oddse på hestevæddeløb hos denne bookmaker.

Du kan desværre ikke på nuværende tidspunkt finde en velkomstbonus til nye spillere, men det kan være, at der kommer en bonus i fremtiden.

Til gengæld har bookmaker en masse andet at byde på, hvilket vi kommer nærmere ind på her i anmeldelsen.

Derby25 Beskrivelse
Hvad kan man spille på: Hestevæddeløb
Hvem kan spille: Alle spillere over 18 år.
Derby25 bonus: Ikke tilgændelig
Derby25 bonuskode:

Ikke tilgændelig

18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder

I denne anmeldelse kan du finde mere information om, hvad du kan finde hestevæddeløbsbookmakeren, samt hvordan du opretter en konto hos Derby25 dk.

Sådan oddser du på hestevæddeløb

Er det nemt og hurtigt at oddse på Dette er muligt via Fast Track-udsendelserne. Disse foregår live, hvorfor du kan hestevæddeløb. Du skal blot sørge for at:

 1. Vælge en bane
 2. Vælge spiltypen
 3. Vælge et løb

Når du har gjort dette, har du mulighed for at vinde penge på et løb hos den nye bookmaker.

Hvis du endnu ikke er helt sikker på, hvad for en hest du skal vælge, har du mulighed for at finde informationer om online betting og hestevæddeløb hos Derby25.

Her kan du læse mere om de forskellige heste, så det bliver nemmere for dig at vælge, hvilken hest du skal satse dine penge på.

Derby25 Registration

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Spilleformer hos Derby25

Du kan finde følgende spilleformer hos den danske Derby25 dk:

 • Vinder: Vinderen af løbet
 • Plads: Find første-, anden- eller tredjepladsen i det samme løb
 • Tvilling: Find de to heste, der bliver placeret bedst i et travløb
 • Trio: Vælg de tre heste, der kommer først over målstregen
 • Dagens Dubbel: Find de to vinderheste på to følgende løb
 • V4: Find de fire vindere på forudbestemte løb
 • V5: Find de fem vindere på forudbestemte løb
 • V6: Find de seks vindere på forudbestemte løb med tre gevinstpuljer
 • V64: Find de seks vindere på forudbestemte løb med tre gevinstpuljer
 • V65: Find de seks vindere på forudbestemte løb med to gevinstpuljer
 • V75: Find de syv vindere på forudbestemte løb med tre gevinstpuljer
 • Grand Slam 75: Find de syv vindere på forudbestemte løb med tre gevinstpuljer (garanteret gevinst)
 • V86: Find de otte vindere på forudbestemte løb med tre gevinstpuljer. Det koster 25 øre pr. kombination.

Derby25 Dagens Dubbel

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Vind en milliongevinst hos Derby25

Der er yderligere mulighed for at spille med en Derby Lyn hos hestevæddeløbsbookmakeren. Med en Derby Lyn kan du spille med om de helt store gevinster hver uge, uden at du skal overveje, om du skal spille på den ene eller den anden hest.

Ved køb af en Derby Lyn hos den nye bookmaker Derby25, bliver der automatisk valgt heste for dig, så du blot skal krydse fingrene for, at det er de rette heste, der er blevet valgt. Du har derfor mulighed for at vinde en milliongevinst ved blot at bruge 50 kroner.

Live streaming af hestevæddeløb hos Derby25

Bookmaker giver dig mulighed for at følge med i alle hestevæddeløb fra danske baner. følge med i løbet i realtid hos hestevæddeløbsbookmakeren. Her kan du også finde spiltips samt analyser, der kan hjælpe dig med at blive bedre til online betting på hestevæddeløb.

Det er også muligt at følge med i svenske løb, hvis du har oddset på en af disse. Ligesom du ikke kan finde andre former for sports betting hos Derby25, kan du heller ikke live streame andet sports betting end hestevæddeløb.

Live streaming af hestevæddelø

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Opret en konto

Den nye bookmaker har gjort det nemt for alle spillere at oprette en konto. For at oprette en konto skal du blot klikke ind på hjemmesiden, hvorefter du skal trykke på ’Opret’ i højre hjørne.

Herefter skal du indtaste dine personlige oplysninger og vælge et brugernavn samt en adgangskode.

Du skal naturligvis også bruge dit NemID, når du opretter en konto til at bekræfte din identitet.

Hvis du allerede har oprettet en konto hos enten Rød25 eller Bet25, behøver du ikke oprette en konto, da du blot kan logge ind via disse sider.

Indbetaling og udbetaling

Hvis du skal indbetale eller udbetale penge på din spillekonto hos Derby25, har du flere forskellige muligheder. Du kan selvfølgelig benytte dig af alle de mest gængse metoder som for eksempel betalingskort samt en helt almindelig bankoverførsel.

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af disse metoder, kan du i stedet vælge at gøre brug af en e-wallet. Du har derfor masser af muligheder for at finde den helt rette ind- og udbetalingsmetode for dig.

Få svar på dine spørgsmål hos den danske bookmaker

Den danske bookmaker Derby25 har naturligvis også en dansk kundeservice. Her har du mulighed for at finde hjælp samt at få svar på dine spørgsmål omkring sports betting i form af hestevæddeløb via både chat, e-mail eller telefonisk kontakt.

Hvis du ønsker at ringe til den danske bookmaker, skal dette ske på 30 35 87 25 mellem klokken 14-16 på alle hverdage. Hvis du i stedet ønsker at kontakte hestevæddeløbsbookmakeren via chat eller e-mail: support@derby25.dk, skal dette ske mellem klokken 12-18 alle dage. Live chatten kan findes på hjemmesiden.

Opsummering af Derby25

Hvis du er vild med heste og vil tjene ekstra penge på at oddse på hestevæddeløb, er Derby25 et oplagt valg for dig. Her kan du finde forskellige spilleformer samt vinde helt op til flere millioner kroner.

Du har tilmed mulighed for at live streame løbene – så bliver det ikke mere spændende end det. God fornøjelse!

Vil du læse flere anmeldelser? Læs vores Unibet anmeldelse.

18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold