OnsideBetting bonuskode

OnsideBetting har netop slået dørene op i Danmark. Start ud med en flot velkomstbonus på op til 700 kr. med vores OnsideBetting bonuskode MAXSPORT.

HENT ONSIDEBETTING BONUS

Kom godt i gang med vores OnsideBetting bonuskode

Danmarks nye bookmaker, OnsideBetting, har netop slået dørene op i Danmark – og det med et BRAG! OnsideBetting lægger nemlig hårdt ud og præsenterer en stærk OnsideBetting bonus. Alle nye spillere, der anvender vores eksklusive OnsideBetting bonuskode MAXSPORT, kan se frem til en flot velkomstbonus på 100% op til 700 kroner. (regler og vilkår gælder).

HENT DIN ONSIDEBETTING BONUS

R&V for OnsideBetting bonus: 18+. Tilbuddet gives kun til nye spillere, og skal igangsættes senest 3 uger efter registrering. Benyt **bonuskoden INDSÆT DEN I ØNSKER! ** for at tilføje bonussen til din indbetaling. Indbetalingen plus bonussen skal gennemspilles 6 gange. Opfyldes gennemspilskravene ikke indenfor 60 dage efter aktivering af bonussen, bortfalder bonusbeløbet, samt eventuelle gevinster vundet fra bonusbeløbet. Kun væddemål indgået som singlespil, kombinationsvæddemål eller systemspil, hvor alle valgte odds er mindst 1,50 tæller med i gennemspilningskravet. Onsidebettings generelle regler og vilkår er gældende for alle placerede væddemål. StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu*.

OnsideBetting velkomstbonus i detaljer

Selvfølgelig er der en OnsideBetting bonus, og sørger du for at få del i hele bonussen, kan du opnå hele 700 kr. i velkomstbonus. Se detaljerne nedenfor:

OnsideBetting bonus Detaljer
OnsideBetting Velkomstbonus: Op til 700 kr.
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder
Gennemspilskrav: 6x
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder
OnsideBetting bonus: Kun for nye spillere
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder
OnSideBetting Bonuskode MAXSPORT

Bemærk, at OnsideBetting ikke leverer deres velkomstbonus uden betingelser. Vi har beskrevet alle regler regler og vilkår for bonussen i starten af denne OnsideBetting anmeldelse.

Når man accepterer bonusser på online spillesider følger der altid nogle gennemspilningskrav med, hvilket vil sige, at bonuspengene skal gennemspilles x-antal gange førend du kan få glæde af dem.

Derudover skal du være opmærksom på, at der foreligger et specifikt minimumsodds på 1.50 på dine væddemål, før de tæller med i gennemspilningen. Bonussen skal være gennemspillet mindst 6 gange.

Det er her vigtigt, at du undersøger de præcise betingelser for bonusordningen og alle regler og vilkår fremgår altid på operatørens egen hjemmeside.

OnsideBetting Bonus og kampagner

Velkomstbonussen er en ting, men det vil formentlig ikke være den eneste OnsideBetting bonus. Vi forventer, at de f.eks. vil præsentere et VIP-program, da denne form for bonusordning er meget populær. Desuden forventer vi at se mange forskellige odds-relaterede bonusser på OnsideBettings side.

Registrering – tre skridt

  1. Gå til OnsideBetting og klik på knappen “Tilmeld”.
  2. Indtast de efterspurgte oplysninger (personlige oplysninger, og oplysninger relateret til indbetaling)
    Foretag en indbetaling med en af de ønskede indbetalingsmetoder (fx VISA, Mastercard, Skrill eller Neteller) og få din bonus
  3. Husk at sikre dig din bonuskode MAXSPORT, og sørg for at du får gjort brug af din i løbet af denne proces!

HENT ONSIDEBETTING BONUS

Spiludvalg

Vi forventer et stort spiludvalg hos OnsideBetting. Fodbold, tennis, basketball og meget mere er der på programmet, og du vil med al sandsynlighed kunne oddse på alle disse sportsgrene live via live betting.

Indbetalingsmuligheder

Her kan du med rette forvente “the usual suspects” – VISA, Mastercard, Skrill og Neteller vil du alle kunne benytte hos OnsideBetting, så det bliver ikke svært at få glæde af deres attraktive bonusordning og bonus.

OnsideBetting – oplevelsen på mobilen

Spillere skal kunne spille, når de vil, og ikke kun, når de sidder foran deres laptop. OnsideBetting har derfor et intuitivt, velpoleret app, hvor spillerne kan spille på alle de sportsgrene, de elsker: fodbold, tennis, basketball og meget mere. OnsideBetting gør brug af en “mobile first”-filosofi, og det skinner igennem.

OnsideBetting Kundeservice

Et mindre åbenlyst sted, hvor konkurrencen blandt bookmakerne udspiller sig, er kundeserviceafdelingen. For at være med skal man som minimum have en kundeserviceafdeling, der kan hjælpe spillerne via chat, og det forventer vi så som minimum, at OnsideBetting præsterer!

Det bliver spændende at se, om de får telefonisk kundeservice, og om denne service i så fald er på dansk. I sidste ende er en ting sikkert: Du vil med sikkerhed kunne få hjælp til din velkomstbonus, hvis behovet skulle opstå.

Bedømmelse

OnsideBetting ser spændende ud. Først og fremmest præsenterer de et særdeles attraktivt velkomsttilbud med deres OnsideBetting bonus. Dernæst præsterer de et rigtig flot spiludvalg, der ikke udelukkende består af de mest åbenlyse spilmuligheder – fodbold, tennis og basketball. Sidst, men ikke mindst begejstrer deres mobile løsning os, og vi kan ikke vente på at komme i gang med at spille, mens vi er i farten eller på vej til arbejde i bus eller tog.

HENT ONSIDEBETTING BONUS

Hvis du ikke kan vente, kan du i mellemtiden tage et kig på hvad Unibet har at tilbyde og vores Unibet bonuskode.

18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold