OnsideBetting slår dørene op

Glæd dig til, at endnu en bookmaker snart går live på betting markedet. Vi har store forventninger til OnsideBetting.

Hold dig opdateret om odds og bonusser her.

Glæd dig til OnsideBetting slår dørene op!

Sommeren er muligvis ovre, men OnsideBetting åbner snart op med et varmt tilbud! OnsideBetting – Danmarks nye bookmaker, slår nemlig dørene op i Danmark, og det bliver med et BRAG! OnsideBetting lægger hårdt ud og præsenterer en stærk OnsideBetting bonus. Alle nye spillere kan se frem til en velkomstbonus på op til 500 kroner, og ikke nok med det; ved anden indbetaling får du en bonus på 250 kroner (regler og vilkår gælder).

R&V for bonus: For nye spillere, skal igangsættes senest 3 uger efter registrering. Tilbuddet kan kun accepteres i forbindelse med første indbetaling. Bonusbeløbet skal gennemspilles 6x indenfor 60 dage. Hvis en spiller indgår flere væddemål under samme kamp, vil kun det først placerede spil prelive og live medtælles i gennemspilskravet. Spilleren kan ikke disponere over bonusbeløbet før kravene til gennemspil er opfyldt. Kun væddemål indgået som singlespil eller kombinationsvæddemål med et samlet odds på mindst 1,50 tæller med i gennemspilningen. Odds i kombinationsvæddemål skal minimum være 1,19 for at tælle med i gennemspilningskravet. Et væddemål registreres først som tællende i gennemspilningen, når resultatet for væddemålet foreligger. Hvis et væddemål annulleres eller afsluttes med ”tag pengene funktionen” tæller det ikke med. Onsidebettings generelle regler og vilkår er gældende for alle placerede væddemål.

Velkomstbonus

Selvfølgelig er der en OnsideBetting bonus, og sørger du for, at få del i hele bonussen kan du faktisk opnå op til hele 750 kr. i bonus. Se bare her:

OnsideBetting bonus Detaljer
Velkomstbonus: Op til 750 kr.
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder
Gennemspilskrav: 6x indenfor 60 dage
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder
OnsideBetting bonus: Kun for nye spillere
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder

Bemærk, at OnsideBetting ikke leverer deres velkomstbonus uden betingelser. Vi har beskrevet alle regler regler og vilkår for bonussen i starten af denne OnsideBetting anmeldelse.

Når man accepterer bonusser på online spillesider følger der altid nogle gennemspilningskrav med, hvilket vil sige, at bonuspengene skal gennemspilles x-antal gange førend du kan få glæde af dem.

Derudover skal du være opmærksom på, at der foreligger et specifikt minimumsodds på 1.50 på dine væddemål, før de tæller med i gennemspilningen. Bonussen skal være gennemspillet mindst 6 gange indenfor 60 dage.

Det er her vigtigt at du undersøger de præcise betingelser for bonusordningen og alle regler og vilkår fremgår altid på operatørens egen hjemmeside.

Bonus og kampagner

Velkomstbonussen er en ting, men det vil formentlig ikke være den eneste OnsideBetting bonus. Vi forventer, at de f.eks. vil præsentere et VIP-program, da denne form for bonusordning er meget populær. Desuden forventer vi at se mange forskellige odds-relaterede bonusser på OnsideBettings side.

Registering – tre skridt

Find knappen til oprettelse af en konto.

Indtast de efterspurgte oplysninger (personlige oplysninger, og oplysninger relateret til indbetaling)
Foretag en indbetaling med en af de ønskede indbetalingsmetoder (fx VISA, Mastercard, Skrill eller Neteller) og få din bonus

Husk at sikre dig din bonuskode og sørg for at du får gjort brug af din i løbet af denne proces!

Spiludvalg

Vi forventer et stort spiludvalg hos OnsideBetting. Fodbold, tennis, basketball og meget mere er der på programmet, og du vil med al sandsynlighed kunne oddse på alle disse sportsgrene live via live betting.

Indbetalingsmuligheder

Her kan du med rette forvente “the usual suspects” – VISA, Mastercard, Skrill og Neteller vil du alle kunne benytte hos OnsideBetting, så det bliver ikke svært at få glæde af deres attraktive bonusordning og bonus.

OnsideBetting – oplevelsen på mobilen

Spillere skal kunne spille, når de vil, og ikke kun, når de sidder foran deres laptop. OnsideBetting har derfor et intuitivt, velpoleret app, hvor spillerne kan spille på alle de sportsgrene, de elsker: fodbold, tennis, basketball og meget mere. OnsideBetting gør brug af en “mobile first”-filosofi, og det skinner igennem.

Kundeservice

Et mindre åbenlyst sted, hvor konkurrencen blandt bookmakerne udspiller sig, er kundeserviceafdelingen. For at være med skal man som minimum have en kundeserviceafdeling, der kan hjælpe spillerne via chat, og det forventer vi så som minimum, at OnsideBetting præsterer!

Det bliver spændende at se, om de får telefonisk kundeservice, og om denne service i så fald er på dansk. I sidste ende er en ting sikkert: Du vil med sikkerhed kunne få hjælp til din velkomstbonus, hvis behovet skulle opstå.

Bedømmelse

OnsideBetting ser spændende ud. Først og fremmest præsenterer de et særdeles attraktivt velkomsttilbud med deres OnsideBetting bonus. Dernæst præsterer de et rigtig flot spiludvalg, der ikke udelukkende består af de mest åbenlyse spilmuligheder – fodbold, tennis og basketball. Sidst, men ikke mindst begejstrer deres mobile løsning os, og vi kan ikke vente på at komme i gang med at spille, mens vi er i farten eller på vej til arbejde i bus eller tog.

 

Hvis du ikke kan vente, kan du i mellemtiden tage et kig på hvad Unibet har at tilbyde og vores Unibet bonuskode.