Unibet Bonuskode

Kom godt igang hos Unibet som ny spiller. Du vil i denne anmeldelse finde alle de nødvendige oplysninger vedrørende bonusinformation, registrering med en Unibet bonuskode og meget andet godt.

Hent Unibet bonuskode!

18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder

Unibet Bonuskode Tilbud

Med en Unibet indbetalingsbonus på 100% helt op til 1.000 kroner (regler og vilkår gælder). har du alle muligheder for at få en god start som ny spiller hos Unibet. Du får denne fantastiske bonus ved at aktivere vores Unibet bonuskode. Bonuskoden indtaster du i forbindelse med oprettelsen af din nye spilkonto, ligesom du ser på billedet nedenfor.

Hent Unibet bonuskode!

Gælder kun for nye spillere. Du skal indbetale minimum 40 kr. 100% bonus op til 1000 kr. Skal omsættes 8x på sport, 10x på casino indenfor 60 dage

Unibet indbetalingsbonus

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Sådan bruger du din Unibet Bonuskode 2021

Det er utrolig nemt at oprette sig som spiller og få en god Unibet indbetalingsbonus. Alt, man skal gøre, er blot at følge de fem små trin nedenfor, samt aktivere vores Unibet bonuskode. Hvis du følger nedenstående trin, registrerer du og låser mulighederne for at få din Unibet velkomstbonus. På din tilmelding får du et skærmbillede, der ser sådan ud:

unibet bonuskode registrering

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Registrer dig på Unibet ved at følge disse på hinanden følgende trin:

 • Aktivér din Unibet bonuskode ved at klikke på knapperne her på siden.
 • Indtast dine personlige oplysninger.
 • Find et passende brugernavn og en adgangskode til din konto.
 • Du skal også vælge et sikkerhedsspørgsmål, så du altid har mulighed for at få adgang til din spilkonto, hvis du skulle ske at glemme din adgangskode
 • Tryk herefter “Tilmeld”, og så er du oprettet – mere skal der ikke til!

Hvis du undrer dig over, hvorfor du bliver spurgt om dit CPR-nummer i forbindelse med oprettelsen af din spilkonto, så er det fordi, din spilkonto skal kobles op til dit NemID.

Dette skyldes, at en spilkonto skal have samme sikkerhedsniveau som en bankkonto og for at minimere svindel og falske spillerprofiler.

Når du har gennemgået de fire trin, modtager du en velkomst-e-mail. Når du har modtaget e-mailen, er du klar til at spille med din Unibet indbetalingsbonus – Regler og vilkår gælder

Oversigt over din Unibet bonus

Unibet BonusBeskrivelseUnibet bonuskode info:
Unibet bonus:100% op til 1.000 kr.Min. indbetaling 40 kr.
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder
Unibet bonuskode:Kun for nye kunderAktivér den her
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder
Gyldighed:60 dage Gælder fra aktiviering
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder
Omsætningskrav::8 gangeVærdi af indbetaling + bonus
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder
Minimum odds:Odds 1.40 eller højereCashed out bets tæller ikke med
18+ | Omsætningskrav, regler og vilkår gælder

Du kan både bruge din velkomstbonus fra din Unibet bonuskode til almindelige odds og live odds.

Når man modtager en Unibet velkomstbonus vha en Unibet bonuskode, skal man være obs på, at der følger nogle gennemspilskrav med. Disse krav skal du opfylde, før du kan udbetale sine eventuelle gevinster.

Hos Unibet skal du:

 • Indbetale minimum 40 kroner for at få en indbetalingsbonus.
 • Gennemspille for et beløb, der er svarende til 8x bonussen.
 • Spille på minimum odds 1.40, før det tæller med i gennemspilningen.
 • Opfylde de anførte gennemspilskrav inden for 60 dage.

Husk altid at læse regler og vilkår igennem, inden du benytter dig af en Unibet bonuskode. På den måde opstår der ikke misforståelser, og du undgår ubehagelige overraskelser. Sidder du tilbage med spørgsmål omkring din Unibet bonus, er du altid velkommen til at kontakte Unibet kundesupport – Regler og vilkår gælder.

Få din UNIBET bonusKODE

Bredt spiludvalg og gode odds

Unibet tilbyder en bred vifte af sportsgrene, som du kan placere dine væddemål på. Der er alt, hvad hjertet begærer inden for sportsbetting. Det er bare at slå sig løs, hvor du har rig mulighed for at benytte den bonus, du får ved at aktivere din Unibet bonuskode, når du registrerer dig som spiller.

Fodbold er den helt klare favoritsport hos Unibet. Er du mere til håndbold, tennis eller amerikansk fodbold m.fl., så fortvivl ej – hos Unibet kan du spille på stort set alt!

Går du ind på Unibets hjemmeside, kan du se en liste med alle de tilgængelige sportsgrene. Her har du mulighed for at placere bets på til odds, der ligger i den gode ende af skalaen!

Du får også stillet mange værktøjer til rådighed som spiller. Hos Unibet får du ekspertrådgivning, tips og statistikker, så du altid har mulighed for at stykke de bedste væddemål sammen.

Unibet Free Bet-Klub

Se om tilbudet stadig er gyldigt

Du kan også som spiller hos Unibet blive en del af deres Unibet Free Bet- Klub, der er en klub for alle fodboldelskere. Når du placerer fire væddemål på fodbold, der mindst er på 50 kroner, så har du mulighed for at modtage et Unibet free bet på 50 kroner. Dine free bets skal være placeret i tidsrummet mandag kl. 00.00 til søndag kl. 23.59 og have et minimum odds på 1.40 eller derover. Lige så snart dit sidste bet er afviklet, så får du tildelt din free bet bonus (regler og vilkår gælder). Vær opmærksom på, at cashed-out bets ikke tæller med og du heller ikke må foretage dine bets med bonuspenge eller lign. De skal placeres med “rigtige penge”.

Denne kampagne kræver ikke en Unibet bonuskode, du skal blot være spiller hos Unibet.

Hent Unibet bonusKODE!

Statistikker hos Unibet

På Unibets hjemmeside finder du ligeledes en oversigt med statistikker på stort set alle hold plus en masse bonusinfo om spillerne. På den måde kan du altid holde dig ajour inden for sportsbetting, og forhåbentlig finde odds, der er til din fordel.

Brug fanen “sportsstatistik” for at få den baggrundsviden, du behøver om de forskellige hold for at kunne sætte dine penge det rette sted. Når du har placeret dine væddemål, kan du med fordel benytte dig af “Unibet LiveScore”, der giver dig de seneste resultater på de forskellige kampe, der bliver spillet. LiveScore giver dig ikke kun resultater fra fodboldens verden, men derimod kan du finde resultater fra store såvel som små sportsgrene.

Udvalget af fodbold odds

Har du en fodboldfan gemt i maven, og ligger din loyalitet hos et bestemt klubhold, så har du alle muligheder for at lave det perfekte væddemål hos Unibet. Det er muligt at bette på næsten alle de kendte ligaer inden for fodbold verden over, hvad enten du er til spansk, italiensk, tysk, engelsk, dansk eller brasiliansk fodbold, you name it.

fodbold-unibet-betting

*Reklamelink Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

 

Her er de mest populære ligaer og turneringer, du kan bette på:

 • Champions League (Europæiske topklubber)
 • Europa League (Europæiske klubhold)
 • Serie A (Italien)
 • Superligaen (Danmark)
 • Bundesligaen (Tyskland)
 • Premier League (England)
 • Primera División (Spanien)

Alle lande er listet op i alfabetisk rækkefølge inde på hjemmesiden, så du kan nemt gå ind og se, om dit favoritland eller din yndlingsliga er iblandt. Står du og mangler inspiration eller spiltips, så står selveste Brian Laudrup til rådighed. På Unibets hjemmeside er der en masse hjælp at hente fra Brian Laudrup, der hver uge kommer med gode råd og spiltips til de kommende kampe.

Du har også mulighed for at modtage sms’er med spiltips fra Brian Laudrup, der giver sit besyv med, hvordan han tror, de forskellige hold står og tager sig an. Når du tilmelder dig sms-funktionen vil du hver uge op til weekenden modtage en sms med de seneste fodbold spiltips, så du altid er forberedt til de kommende kampe, den næste uge vil bringe.

Hent Unibet bonus!

Udvalget af tennis odds

Finder du Williams-søstrene langt mere interessante end Cristiano Ronaldo, så har du også mulighed for at lave nogle gode væddemål på tennis. Her finder du en masse gode odds på alle de gode tenniskampe og de største tennisstjerner.

De store Grand Slam-turneringer er selvfølgelig at finde, og når juni måned rammer, kan du også se frem til at placere bets på dine favoritter i Wimbledon.

tennis-unibet-odds

*Reklamelink Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Unibet holder sig hele tiden opdateret i forhold til de forskellige turneringer, der bliver spillet. Mangler du information om tennis, har du altid mulighed for at se, hvem der f.eks ligger nr. 1 på verdensranglisten inde på statistik-funktionen. Dermed kan du hele tiden få alle aspekter med i din overvejelse, før du better på en kamp. Du har også mulighed for at bruge din bonuskode til Unibet, når du vil spille på tennis!

Hent Unibet bonusKODE!

Odds på amerikanske sportsgrene

Er du mere til basketball (NBA), ishockey (NHL) eller det til tider vilde og fysiske amerikansk fodbold (NFL), så står Unibet klar med gode odds og seværdige kampe, der er muligt at streame live på unibet.dk. NFL er for alvor kommet for at blive, og fansene strækker sig også helt til Danmark. Hvem har ikke hørt om Super Bowl og set de mange cheerleaders stå og heppe? Du har også mulighed for at heppe med og lave bets på det hold, du tror på. Og det er ikke kun Super Bowl du kan bette på, men alle kampe fra NFL, NHL, NBA , samt en håndfuld andre sportsgrene.

Odds inden for eSport

Hvorfor ikke også lave eSport odds? eSport er også en mulighed hos Unibet. eSport er groft sagt computerspil, der spilles på nettet. I stedet for blot at bette på den danske Superliga kan man nu også satse penge på organiserede turneringer med store og velkendte computerspil som Counter Strike og League of Legends (LOL).

unibet esports odds

*Reklamelink Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

eSport er en sport i rivende udvikling og er en “sport”, der kun vokser sig større og større. Det er derfor også muligt at spille på eSport odds, hvor du kan vinde stort, hvis du har en god viden inden for professionelle turneringer i computerspil. eSport er mest udbredt i USA og Østen, men Unibet rykker hurtigt i Europa og tilbyder derfor allerede odds på eSport!

Odds på begivenheder

Er du ikke til sportsbetting, men vil alligevel gerne prøve lykken og mærke spændingen ved at placere væddemål, så har Unibet en speciel kategori til dig. Kategorien hedder sjovt nok “specials”, og den giver dig mulighed for at lave utraditionelle bets på store begivenheder som Melodi Grand Prix, Vild med Dans, X Factor, folketingsvalget, præsidentvalget i USA og meget andet.

Tør du satse på, hvilken sang, der vinder Grand Prixet, eller hvem der bliver den næste statsminister? Når begivenhederne finder sted, er Unibet på pletten, og du er inviteret til at spille med.

Hent Unibet bonusKODE!

Prøv Unibet Live Betting

Det er altid sjovest at spille, når oddsene er høje og udsigten til at vinde stort er inden for rækkevidde. Hos Unibet får du ikke bare gode live odds, når du better, men også et kæmpe udvalg at vælge mellem.

Live betting er kommet for at blive, og det ved Unibet selvfølgelig. Det er ikke for sjov, at deres slogan er: “Af spillere, for spillere”. Unibet lever og ånder for de spillere, der brænder for sport og sammen med en række førende eksperter sørger de for, at du er i de bedste hænder, når du live better.

Ønsker du at live bette hos Unibet, er det ganske simpelt:

1. Du opretter en konto, og så er det meste klaret.

2. Husk, at du kan bruge vores bonuskode til Unibet, når du opretter dig. Så modtager du en super velkomstbonus.

Live betting og sportsbetting generelt er blevet utrolig populært. Hvis du ønsker at placere væddemål live, er Unibet det rette sted at gøre det.

Sådan gør du:

Live betting går i al sin enkelhed ud på, at du better live på de kampe, der er i gang med at blive spillet. Du kan følge med på Unibets hjemmeside og se, hvornår kampene afvikles og hvilke live odds, de er sat til at have.

Du kan også holde øje med dine bets, mens kampen afvikles, og se om der skal ændres noget? I nogle kampe har du mulighed for at lukke væddemålet før tid, så du kan sikre din gevinst eller begrænse dit tab, men her gælder det om at være hurtig på tasterne og vide, hvornår du skal slå til.

Du kan selvfølgelig også gøre brug af din bonuskode til Unibet, hvis du spiller på live betting. I henhold til reglerne for vores Unibet bonuskode tæller væddemål dog ikke med, hvis du lukker dine væddemål før tid.

Hent Unibet bonus!

Se Live Sport gratis med Unibet TV

Når du er spiller hos Unibet, giver det dig mulighed for at streame en masse sportskampe live. Det kræver blot, at du har penge på din spilkonto, eller du har placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer. Unibet live stream giver dig mulighed for at se live sport på nettet ganske gratis.

Selve live streamingen er i en rigtig god kvalitet, og du kan se kampe via live stream på computer samt alle mobile enheder. Det er desværre ikke muligt at se live stream i fuld skærm, men du har mulighed for at forstørre billedet, så det fylder godt 25% af skærmen.

Med live stream kan du følge med i kampe, du har bettet på, og på den måde se, om der er gevinster i farvandet.

Unibet live kalender:

For at holde styr på og få et godt overblik over de kommende kampe, kan du benytte dig af Unibets live kalender. I live-kalenderen kan du se hvilke kampe, der kan live streames samt, hvornår de vises.

Kalenderen viser kampe en uge frem, så du kan forberede dig på, hvilke kampe du skal se og evt. bette på. Om du er til tennis, fodbold eller noget helt andet, så ligger der live sport på nettet klar hos Unibet, som du kvit og frit kan streame. Du skal bare sørge for at have penge på din konto eller et væddemål, der er placeret inden for de seneste 24 timer.

Unibet App – Spil uden NemID på mobilen

Når du spiller med fra mobilen, kan du logge på helt uden brug af NemID via en Unibet app. Det er nemt, og du kan spille hos Unibet på mobilen hvor som helst og når som helst, så længe du har adgang til internettet.

Derudover tilbyder Unibet også forskellige apps med tips og tricks. Du kan endda også udfordre vennerne i en Unibets Sportsquiz eller prøve lykken på casinospil ved at downloade Unibet Casinos app.

Du behøver ikke at undvære Unibet, selvom du er væk fra computeren i længere tid. Hvis du har en smartphone eller tablet, så download din favorit Unibet app, på den måde kan du altid kan blive underholdt, hvis du skal have nogle kedelige timer til at gå.

Hent Unibet bonus!

Unibet Casino og Poker

Unibet er meget mere end bare odds og sportsbetting. På unibet.dk finder du også en stribe velkendte poker og casinospil, hvor du har mulighed for at vinde kæmpe jackpost, favorable bonusser og free spins. Der er alt lige fra klassisk roulette til blackjack, og du har tilmed mulighed for at hive gevinster hjem på et hav af forskellige spillemaskiner.

Ønsker du mere spænding, har du også mulighed for at deltage i live turneringer på deres live casino. Her vil der sidde en live dealer klar til at modtage dine bets. Stemningen er høj, så det føles næsten, som om du tager plads i stolen på et fysisk casino.

Muligheder for ind- og udbetaling

Du kan med sikkerhed lave ind- og udbetalinger hos Unibet, og det er helt gebyrfrit. Unibet er sat op med login gennem NemID, og derfor kan du trygt og sikkert foretage dine betalinger uden problemer.

Ønsker du at foretage en indbetaling på din spilkonto, kan dette gøres med følgende betalingsmidler:

 • Visa og Dankort
 • MasterCard
 • Visa Electron
 • Bankoverførsel
 • Skrill
 • Neteller
 • PaySafe
 • Netbank overførsel

Ønsker du at lave en udbetaling, skal du være opmærksom på, at dette skal gøres med den samme type betalingsmiddel, som du foretog din indbetaling med. Ønsker du at lave indbetalinger via din mobiltelefon, kan det gøres med kreditkort og Neteller. Du skal her være opmærksom på, at det kun er muligt at udbetale til Visa-kort, når du laver en udbetaling via din mobiltelefon.

Hent Unibet bonus!

Af spillere, for spillere

Udover at tilbyde sportsbetting i verdensklasse gør Unibet også meget ud af, at støtte klubber og foreninger i Danmark med gode sponsorater. Det har de gjort med eksempelvis FCK og DHF, hvor de hjælper med at få sporten op på et endnu højere niveau.

Ved siden af sporten har Unibet været partner med KidsAid Danmark siden 2013 i håb om, at de kan være med til at bidrage med at forbedre forholdene og vilkårene hos syge og svage børn i Danmark.

Unibet er på pletten på mange forskellige måder, ikke desto mindre tilbyder de et hav af muligheder, så du har mulighed for at placere de bedste bets. Derfor kan man vist roligt sige, at Unibet er til for sine spillere.

Unibet konklusion

Udover en god Unibet bonuskode, som giver dig en super velkomstbonus, får du som sagt også de rigtig gode odds. Du finder

derudover en lang række spilfunktioner, samt et hav af tips og tricks til, hvordan du placerer dine væddemål på den bedst mulige måde.

Unibet giver dig også mulighed for at tage din live betting til et helt andet niveau. En af de gode funktioner, du finder hos Unibet, er deres mulighed for live streaming i god kvalitet. Når din Unibet bonuskode er aktiveret, kan du se frem til at spille på kampe ud fra eget ønske, samt har du også mulighed for at streame live på din PC, tablet eller telefon ganske gratis.

Du har fri adgang til at streame alle kampene via Unibet live stream, hvis blot du har penge på din spilkonto eller har placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer.

Unibet har en masse at tilbyde dig, der er vild med sport. De gør alt for at give deres spillere den bedste oplevelse indenfor sportsbetting. Det eneste du skal gøre er, at aktivere bonuskoden, som du finder i toppen på denne side.

Hent Unibet bonus!

God fornøjelse!

Bag om Unibet Danmark

Unibet har haft dansk spillelicens siden 2012, men har også kontorer i London, Stockholm og på Malta. Unibet er et verdensomspændende firma med mere end 15 millioner spillere verden over.

På relativ kort tid har Unibet Danmark udviklet og tilegnet sig eksperter som Brian Laudrup og Mikkel Bischoff. Ud over at være en af de bedste bookmakere på markedet, går Unibet også meget op i at støtte op om sporten i form af gode sponsorater med FCK og DHF. Dertil hjælper de velgørende formål blandt andet gennem deres partnerskab med KidsAid.

Unibet logo

*Reklamelink Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Hos Unibet Danmark er filosofien at støtte op om sporten, men også give en fremstrakt hånd til dem, der trænger. KidsAid er en organisation Unibet Danmark har valgt at støtte. KidsAid har til mål at skabe bedre trivsel, glæde og ikke mindst håb hos de syge og svækkede børn, der hvert år bliver indlagt på de danske hospitaler.

Her prøver man at give børnene muligheden for at “holde fri” fra sygdommen af og til, med besøg fra de velkendte hospitalsklovne, men man sørger også for underholdning på mange andre måder, så hospitalsoplevelsen virker mindre skræmmende for børnene.

5 hurtige om Unibet

 • Stiftet i 1997
 • Grundlægger: Anders Ström
 • Oprindelsesland: Sverige
 • Modtog dansk licens i 2012
 • I dag: 15 millioner spillere verden over

Infocenter hos Unibet

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, så sidder de kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig i Unibet kundeservice.

Du kan også nemt og hurtigt på hjælp til selvhjælp i Unibets infocenter, som du finder øverst på hjemmesiden. Her har kundeservice opstillet en slags FAQ liste, med de mest stillede spørgsmål, de møder fra deres kunder.

Der er meget hjælp at hente i deres infocenter, og kan du ikke løse problemet selv, kan du istedet komme i kontakt med Unibets kundeservice på flere forskellige måder.

Unibet Live Chat

Live chat er den bedste og hurtigste måde at komme i kontakt med Unibet kundeservice. Her sidder medarbejderne klar 24/7 for at hjælpe dig, hvis du oplever problemer med eller har spørgsmål til Unibets produkter.

*Unibet Live chat er ikke tilgængelig på Android og Samsung mobile enheder.

Telefon

Telefontiden for dansk support er fra kl: 8.00-24.00.

Opkald fra mobiltelefon: 89 88 33 25 (normal takst ved opkald).
Opkald fra fastnet: 80 82 60 80 (opkaldet er gratis).

*Har du brug for support uden for tidsrummet kl. 8.00-24.00, kan du kontakte Unibet via deres internationale support på engelsk.

E-mail

Du kan også sende en email til kundeservice hos Unibet. E-mail adressen er: info@unibetsupport.dk, og her kan du forvente svar inden for få timer.

18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold